У ПЕРЕДЧУТТІ ЗАХИСТУ НАУКОВИХ РОБІТ...



11 лютого у школі відбувся передзахист робіт МАН з української мови. У Запорізькому національному університеті 21 лютого 2016 року учениці 9 класу, Мазур Анастасія та Циганенко Людмила, будуть захищати честь Луначарської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

Для дев’ятикласниць, яким світ науки ще тільки привідчиняє двері, роботи стали першою науковою спробою.
Випробовування знань із базової дисципліни – важливий етап, до якого Анастасія та Людмила готувалися впродовж тривалого часу. Завдання підвищеної складності вимагали зосередженості, уваги, вміння, конструктивно давати на них відповіді, використовуючи багаж знань за кілька років.



Юні філологині разом із своїм науковим керівником Лідією Сергіївною Ачкан під час роботи над дослідженнями приділяли увагу слову, яке відшуковували та обирали найбільш вдале для органічності тексту.


Виступ Анастасії Мазур та Людмили Циганенко був регламентований сімома хвилинами та ілюструвався буклетами і презентаціями, після цього присутні ставили їм питання. Уважно прослухавши виступи учениць, вчителі побажали успіхів на захисті своїх робіт.
Зичимо учасницям перемоги, віри в силу знань, повсякчасного бажання вчитися, а в майбутньому якомога більше наукових знахідок!







Комментариев нет:

Отправить комментарий